Min blogglista

fredag 12 augusti 2011

Tangogold Red CorvetteDen översta bilden är SE UCH Tangogold Red Corvette "Charlie". Charlie är fader till tiken på bild nr 2 SE UCH Zican's XC- Bee som är moder till tiken på bild nr 3 SE UCH Giwido's Close To Perfection. Charlie blir då morfar till henne. Ja jag tycker dom är så typlika alla 3. Charle är bosatt hos sin matte Elvira i Vingåker. Ja där blir han bortskämd i massor kan jag tänka mig. Jag har lånat bilden av Elvira å jag hoppas inte hon misstycker.

1 kommentar:

  1. Bortskämd? Charlie?? Nej inte då ;)
    Vi är så otroligt tacksamma och stolta att dela vårt liv med Charlie :)och blir så klart jättemalliga när han får synas med sina vackra flickor! Personligen tycker jag att han gjort ett trevligt avtryck som morfar så visst är det spännande att få följa hans spår....
    Han älskar nog fortfarande mer än att sitta riktigt tättintill få flisa vedkubbar och busa i skogen fastän tinningarna är betydligt mer vita idag än på bilden ;) krämpor och åkommor *päppar-päppar* lyser ännu med sin frånvaro och jag önskar så att han får föra den åtråvärda egenskapen vidare i kommande generationer.
    Tack för bilderna :) det blev så rart!

    SvaraRadera